De Budgetnotaris

scherp tarief
 online dossier behandeling

De Budgetnotaris: Efficiënt geregeld voor een scherp tarief

Bent u particulier, is uw situatie niet complex, hebt u een voorkeur voor communicatie per e-mail en bent u op zoek naar de laagst mogelijke notariskosten? Dan bent u op de goede plek bij de Budgetnotaris! Wij zorgen dat uw dossier efficiënt en met een goede prijs-kwaliteitverhouding wordt behandeld.
Voorwaarden van de Notaris
  • Zowel de kopende partij als de verkopende partij zijn particulier en maximaal met twee personen en zijn de Nederlandse taal voldoende machtig.
  • Alle partijen zijn meerderjarig, staan niet onder bewind of curatele en zijn niet betrokken in faillissement of wettelijke schuldsanering.
  • Het gaat om het beschrijven van een bestaand particulier woonhuis óf appartement op 1 kadastraal perceel, niet zijnde in erfpacht uitgegeven.
  • De geldverstrekker is een reguliere Nederlandse bankinstelling.
  • De woning wordt overgedragen op de datum als in de koopakte is vermeld, de hypotheekopdracht van de bank is tijdig (minimaal vijf werkdagen voor de overdrachtsdatum) in ons bezit. Wij hanteren na ontvangst van uw opdracht een behandeltermijn van tenminste één maand. De datum en ondertekening van akte wordt minimaal 1 maand van tevoren ingepland.
  • De dossierbehandeling verloopt uitsluitend per mail, waarvoor we in het bezit dienen te zijn van uw mailadres.

Online met duidelijke taal

Bij eenvoudige dossiers hoeft de behandeling van het dossier niet veel tijd te kosten. Bovendien verloopt de communicatie zoveel mogelijk per email, waardoor wij efficiënter kunnen werken en zo tijd besparen. Daarmee kunnen we u een laag tarief bieden.

De Budgetnotaris kan u helpen als u een huis wilt kopen of verkopen. U kunt bij ons terecht voor:

– levering van een woonhuis
– oversluiting hypotheek
– levering van een woonhuis met hypotheek

Liever all-inn ontzorging

Passen deze standaard-akten niet precies bij u situatie of wilt u persoonlijk advies, dan kan u kiezen (soms is het noodzakelijk) voor maatwerk tegen meerprijs.

Wij zijn telefonische bereikbaar op 085 – 0 66 12 79  (09.00 – 12.00 uur).
U regelt het bij de notaris!

KvK 30288217
BTW NL811062260B01
IBAN NL19 INGB 0674 9565 24

Derdengeldrekening ten name van Kampschöer & Verroen notarissen B.V.: NL19 INGB 0674 9565 24