COrona maatregelen

1. Ons kantoor is op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur open, maar wij zullen – gelet op de adviezen van het RIVM en gelet op onze notariële zorgplicht – besprekingen met u zoveel mogelijk voeren via telefoon of op andere digitale wijze, als dat naar onze mening verantwoord is.

Om hieromtrent de juiste afweging te kunnen maken, verzoeken wij u niet spontaan langs te komen op ons kantoor, maar eerst te bellen met ons kantoor.

1. Gedurende de periode dat dit coronaprotocol geldt, zullen wij u geen hand geven en gepaste afstand houden. De betrokkenheid bij u en uw dossiers zal echter even groot zijn als voorheen.

2. Conform het advies van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) zullen wij per dossier nagaan of een notariële akte ook middels een onderhandse volmacht kan worden getekend. Als dat mogelijk is, nemen wij contact met u op; zo kunnen wij de momenten van fysieke ontmoeting tot het minimum beperken.

3. Indien u:
    –      vermoedt dat u drager van het coronavirus bent;
    –      recentelijk mensen heeft ontmoet die positief getest zijn op het coronavirus;
    –      onlangs in een gebied bent geweest met een verhoogde kans op corona;
    –      mensen uit een coronagebied fysiek heeft ontmoet;
    verzoeken wij u ons daarvan – ook ongevraagd – in kennis te stellen.

4. Als wij het onverantwoord vinden u te ontvangen, zullen wij samen met u naar een alternatief zoeken.

5. Indien u bij het passeren van de akte geld dient (bij) te betalen, verzoeken wij u dit middels een pinbetaling te doen. Zo kan het gevaar op besmetting worden ingedamd.

6. Gedurende de periode dat dit coronaprotocol van kracht is, zullen wij met grote terughoudendheid legalisaties uitvoeren. Wij adviseren u contact op te nemen met de notaris ten overstaan van wie de akte zal worden gepasseerd. Die notaris kan u wellicht een alternatieve mogelijkheid bieden, waarmee uw akte toch op tijd kan passeren. De KNB heeft aan alle notariskantoren een brief gestuurd waarin is uiteengezet hoe gehandeld kan worden tijdens deze noodsituatie.

7. Bij het bezoek aan het notariskantoor, een openbare ruimte, is het dringend advies om een mondkapje te dragen en deze voor het betreden van het notariskantoor op te zetten. De medewerk(st)ers van het notariskantoor waar u een afspraak mee heeft, dragen zelf ook een mondkapje, zolang zij niet op hun plaats zitten. Tijdens de bespreking kunt u, als u zit, het mondkapje afzetten als u dat wenst.Voor vragen over dit protocol kunt u contact opnemen met ons op telefoonnummer: 073-5991281.

Kampschöer & Verroen notarissen
Pater Veldmanlaan 1A
5324 BD Ammerzoden
info@kvnotarissen.nl

Routebeschrijving >>

GEEN Inloopspreekuur tijdens Coronatijd

Normaliter houdt Kampschöer & Verroen notarissen iedere woensdagochtend van 8:30 tot 10:00 uur een inloopspreekuur.
Gedurende deze Corona tijd is er geen inloopspreekuur.

KvK 30288217
BTW NL811062260B01
IBAN NL19 INGB 0674 9565 24

Derdengeldrekening ten name van Kampschöer & Verroen notarissen B.V.: NL19 INGB 0674 9565 24