COrona maatregelen

• Er worden geen handen geschud.
  • We hebben zo min mogelijk contact momenten met klanten en personeel (geen koffie/thee).
  • We werken daar waar kan zoveel mogelijk met volmachten.
  • We maken geen kruisende en gelijktijdige afspraken.
  • Er wordt voldoende ruimte tussen afspraken gepland.
  • Er is mogelijkheid van afspraken/besprekingen via audiovisuele middelen.
  • Er is genoeg ruimte (1,5 meter) bij passeren en besprekingen tussen klanten en notaris.
  • Na ondertekening krijgt de klant de pen waarmee hij/zij tekent.
  • Akten worden geprojecteerd op een groot scherm zodat klanten kunnen meelezen.
  • Per dag werken ten minste twee medewerkers thuis.
  • Personeel werkt op gepaste afstand van elkaar.
  • Na elke afspraak worden deurklinken, de passeertafel en stoelen gereinigd.

We hopen dat we op deze manier maximaal voorzorgsmaatregelen te nemen zodat we u veilig van dienst kunnen zijn.

Kampschöer & Verroen notarissen
Pater Veldmanlaan 1A
5324 BD Ammerzoden
info@kvnotarissen.nl

Routebeschrijving >>

GEEN Inloopspreekuur tijdens Coronatijd

Normaliter houdt Kampschöer & Verroen notarissen iedere woensdagochtend van 8:30 tot 10:00 uur een inloopspreekuur.
Gedurende deze Corona tijd is er geen inloopspreekuur.

KvK 30288217
BTW NL811062260B01
IBAN NL19 INGB 0674 9565 24

Derdengeldrekening ten name van Kampschöer & Verroen notarissen B.V.: NL19 INGB 0674 9565 24