Kampschöer & Verroen notarissen

Onder de rook van het schitterende kasteel van Ammerzoden is al bijna tweehonderd jaar het notariskantoor gelegen. Graag heten wij u van harte welkom en via deze website willen wij u graag een eerste indruk geven van ons kantoor en van de medewerkers.

Voorop staat de persoonlijke aandacht voor u als cliënt. Het notariële rechtsgebied is juridisch ingewikkeld en raakt vele gebieden van uw dagelijks leven. Samenwonen of trouwen, het kopen van een huis, het starten van een eigen bedrijf, wie worden uw erfgenamen….. het zijn allemaal praktische vragen met grote juridische en fiscale gevolgen. Wij willen u hierin als deskundige bij uitstek graag begeleiden en adviseren zodat voor u alle puzzelstukjes op hun plek vallen.

De traditionele kwaliteiten als betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en rechtszekerheid staan na bijna twee eeuwen nog fier overeind. We gaan anderzijds wel met de tijd mee door een modern kantoor, goede automatisering en hoge opleiding van onze medewerkers.

Juridische taal is nodig voor rechtzekerheid maar is voor niet-juristen vaak moeilijk te lezen. Wij proberen onze akten, brieven en adviezen zo duidelijk mogelijk te schrijven. Bovendien kunt u altijd een (gratis) toelichting krijgen op de conceptakten. Het is namelijk onze zorg dat in de akte precies staat wat u wilt. Zodat uw akte u beschermt als….. een kasteel!